Mamaia

04.Jul.2011 . Postata de Toma Marius Tomy pentru Mamaia , regiunea  Dobrogea
Mamaia Romania este o statiune turistica de pe litoralul Marii Negre, situata in nordul orasului Constanta.

In fiecare an, aici se strang vara foarte multi turisti, chiar si straini, deoarece Mamaia asigura cazare in cele mai bune conditii, majoritatea hotelurilor fiind recent modernizate. In plus, statiunea este populara si datorita conditiilor deosebite pentru petrecerea unui sejur la mare: plaje intinse si pline de nisip, briza placuta si apa marii calda si curata. Se poate face plaja inca din mai si pana la sfarsitul lunii septembrie.
Mamaia Romania, atractii turistice

In Mamaia Romania, atmosfera de distractie este intretinuta de numeroasele localuri in care se mananca bine, se asculta muzica si se danseaza. „Satul de Vacanta” contribuie cu 31 de restaurante traditionale romanesti, in stil rustic al unor regiuni specifice. Aici sunt amplasate si foarte multe tarabe cu suveniruri frumoase, multe dintre ele lucrate manual din scoici.

Exista in aceasta statiune si un parc acvatic, "Aqua Magic" in Mamaia, cel mai modern de pe litoralul Marii Negre, cu o suprafata de 27200 mp (2,7 hectare). Este printre cele mai vizitate zone de agrement din Romania, datorita numeroaselor tobogane, piscine pentru adulti si copii, caderi de apa, bazine, restaurante, baruri si magazine cu suveniruri.

Telegondola din Mamaia a fost inaugurata in 2004 si face legatura intre Cazino si Hotelul Perla, pe un traseu de 2,2 km, parcurs la o inaltime de 50 m in sapte minute.

Lacul Siutghiol din Mamaia are o lungime de 7,5 km si o latime de 2,5 km. Pe supafata
104
79
- Aici nu exista loc pentru negativism. Lucrurile sunt faine sau foarte faine
Comenteaza si tu!
Nume

Adresa de mail   * adresa de mail nu va fi publicata

Comentariu

Parteneri
Cautari populare: Cazare Moeciu | Cazare Sighisoara | Cazare Vama Veche | Cazare Sibiu


Termeni si conditii