Apa de izvor .... de la Olanesti

14.Jul.2011 . Postata de Diaconu Luminita pentru Ramnicu Valcea , regiunea  Oltenia|
#Romanians are smart
Cine spune ca tara noastra nu ofera atractii turistice si de agrement cu siguranta nu a ajuns niciodata in zona aceasta minunata care se numeste Baile Olanesti.
,,Staţiunea Băile Olăneşti se află la 18 km NV de Rm.Vâlcea, reşedinţa judeţului. Este străbătută de valea râului Olăneşti deschisă înspre sud şi închisă înspre nord, ceea ce determină pătrunderea razelor solare toată ziua. Este aşezată la o altitudine de 450 m.
Din punct de vedere geografic, localitatea este situată la intersecţia paralelei 45°13' 15" latitudine nordică cu meridianul 24°13 '30" longitudine estică.''
Factorii naturali de cură, şi anume factorul climatic, relieful variat şi factorul hidromineral, ce constă în cele peste 35 surse hidrominerale (30 izvoare şi 5 sonde apa sulfuroasa pentru bai ), dau posibilitatea tratării la Olăneşti a unei palete largi de afecţiuni.
Dupa o saptamana petrecuta la Olanesti am revenit complet shimbata:aerul curat,apa de la izvoare,drumetiile prin padure si vizitarea intregii zone m-au ajutat sa am un sejur minunat si sa-mi doresc sa revin cu prima ocazie.Conditiile de cazare au fost foarte bune la hotelul Olanesti,amplasat in centrul statiunii ,iar personalul de nota 10.Statiunea Olanesti este o statiune si pentru varstnici dar si pentru tinerii care vor sa se relaxeze in natura.
75
60
- Aici nu exista loc pentru negativism. Lucrurile sunt faine sau foarte faine
Comenteaza si tu!
Nume

Adresa de mail   * adresa de mail nu va fi publicata

Comentariu

Parteneri
Cautari populare: Cazare Moeciu | Cazare Sighisoara | Cazare Vama Veche | Cazare Sibiu


Termeni si conditii