Vis in Paradis

30.Jul.2011 . Postata de Andreea Dumitrache pentru Rasnov , regiunea  Transilvania|
#Romanians are smart
Ajunsi in Rasnov, dupa cateva ore bune de cautat,am gasit o pensiune incantatoare la poalele cetatii Rasnov.Aici este locul unde ti se imbata privirea de magia istoriei,de asezarile, valorile si traditiile bine pastrate. Aerul tare si proaspat totodata,iti taie respiratia,oamenii te coplesesc cu grija,ospitalitatea,preparatele savuroase si sanatose si cu expresiile lor armonioase, binecunoscute:,,no, bine, totu-i fain!Pe colina, la cetate,totul miroase a vechi iar cerul pare ca imbratiseaza pamantul, ca intr-o comuniune eterna.
Am dorit sa cream loc unei farame de liniste, in tumultul vietii cotidiene, sa ne detasam cateva zile de ritmul alert al"inchisorii urbane"/ de corsetul rigid al urbei.
Iata ca am reusit sa dam viata unui vis, intr-un mic colt de Paradis. Rima nu este doar un joc de cuvinte placuta auzului, ci un fapt concret.Nimic nu este mai reconfortant decat linistea, maretia muntilor,plimbarea si jocurile in aer liber, placerea de a savura deliciile culinare in tihna, ascultand povestile si legendele stravechi ale gazdei.
Pestera Fundata, Cetatea, oraselul cu farmecul sau caracteristic, cu casele lui sasesti, oamenii cu vorba lor dulce si calda,toate aceste elemente definitorii contureaza povestea unui vis implinit.
101
84
- Aici nu exista loc pentru negativism. Lucrurile sunt faine sau foarte faine
Comenteaza si tu!
Nume

Adresa de mail   * adresa de mail nu va fi publicata

Comentariu

Parteneri
Cautari populare: Cazare Moeciu | Cazare Sighisoara | Cazare Vama Veche | Cazare Sibiu


Termeni si conditii