Muzeului Civilizatiei Populare Traditionale "ASTRA"
Pentru destinatia Sibiu | Postat de Bogdan Ciungara

muzeul-astra7

Muzeului Civilizatiei Populare Traditionale "ASTRA"

 Muzeu etnografic în aer liber

In luna Iunie am fost la sibiu si am hotarit sa fac o vizita la acest muzeu. Inca de la intrare mi s-a parut putin ciudat, taxa de vizitare 15 Ron plus taxa foto 5 Ron. Cam mult zic pentru un muzeu de la noi. Dar muzeul avea sa fie un altfel de muzeu ceva special. In primul rand este in aer liber, deci e si un loc de plimbare si relaxare. Astfel aleea principala este un circuit lung, presarat cu banci pentru odihna, prin intreg muzeul si masoara nu mai putin de 14km. Sute de gospodarii traditionale din diverse zone ale tarii aduse si reconstruite aici chiar in Dumbrava Sibiului. Un loc minunat si cu un mare potential fotografic.

Din pacte pentru mine nu a fost o zi prea fericita. Am inceput vizita pe un soare puternic si caldura si am sfarsit ud leoarca dupa ce doua rafale de ploaie torentiala de vara au trecut peste mine. Astfel pina la venirea ploii nu am apucat sa vad decit o treime din muzeu si apoi am mai vazut ceva intre cele doua ploi dar mai pe graba. Promit sa revin la Astra cit de curand pentru ca merita.

 Muzeul astra din Sibiu :: © benny-photo.com  Muzeul astra din Sibiu :: © benny-photo.com  Muzeul astra din Sibiu :: © benny-photo.com  Muzeul astra din Sibiu :: © benny-photo.com  Muzeul astra din Sibiu :: © benny-photo.com  Muzeul astra din Sibiu :: © benny-photo.com  Muzeul astra din Sibiu :: © benny-photo.com  Muzeul astra din Sibiu :: © benny-photo.com
Vezi toate articolele scrise de : Bogdan Ciungara
Pentru mai multe articole scrise de acest blogger vizitati :
285
184
- Aici nu exista loc pentru negativism. Lucrurile sunt faine sau foarte faine.
Poteaza un articol Esti blogger?
  • Ai un articol fain despre Romania, pe blogul tau?
  • Vrei sa scrii unul chiar acum?
2978
Cautari populare: Cazare Moeciu | Cazare Sighisoara | Cazare Vama Veche | Cazare Sibiu


Termeni si conditii