Ele.ro
Ele.ro este o echipa tanara si vesela ce si-a propus sa faca orice pentru a pastra frumusetea. Fie ca este vorba despre cea fizica, cea interioara sau despre cea care ne inconjoara, frumusetea trebuie sa faca parte din viata noastra.
Ne mandrim ca suntem femei, ne mandrim ca suntem romance .... iar Romania care ne place este una frumoasa!

1.Ne place Delta Dunarii pentru ca este inca o oaza de liniste si de verdeata.  La Sfantul Gheorghe pe langa pescuit, plimbari pe canalele Dunarii si plaja, ne place sa mergem la Festivalul de Film Anonimul. Pentru a gusta din bucatele traditionale ale Deltei trebuie negresit sa mergi la Sulina, la Festivalul “D-ale Gurii Dunarii”.

2.Ne place castelul Huniazilor - cu o arhitectura care nu te poate duce cu gandul decat la castelele din povesti, castelul Huniazilor are un farmec aparte datorita stilurilor de constructie diverse: gotic, renascentist, baroc si neogotic. Cine doreste o nunta ca in povesti, poate inchiria o sala a castelului.

3.Ne place Lacul Albastru, situat in apropiere de Baia Sprie. Foarte putini stiu ca el isi schimba culoarea in functie de lumina care bate sau oamenii care inoata in el si acest lucru in face sa fie unic in Europa. Locul este incredibil de romantic iar posibilitati de cazare in zona sunt destule si la preturi accesibile.

4.Ne place Festivalul de arta medievala de la Sighisoara pentru ca in ciuda aglomeratiei din zilele evenimentului este impresionant sa vezi pe stradute cavaleri, domnite si artisti de toate felurile. Te simti invaluit de atmosfera medievala, te simti parte din poveste.

5.Ne place Romania pentru ca are gustul de "acasa", gust de paine coapta in cuptor de lut, gust de ciorba de fasole in paine, de poale in brau si mucenici cu miere si nuca.
Parteneri
Cautari populare: Cazare Moeciu | Cazare Sighisoara | Cazare Vama Veche | Cazare Sibiu


Termeni si conditii