Despre campanie

Ideea unei campanii prin care Romania sa fie promovata in randul romanilor a pornit de la Alex Filip, blogger (turistu.ro), masterand si pasionat de tot ceea ce inseamna turism. Dedicati promovarii valorilor in turism, echipa infoturism.ro a intrat in joc, a dezvoltat conceptul intital si l-a implementat , ajungandu-se in final la forma prezenta, de care suntem mandri..

In cadrul platformei de campanie, turistii sau potentialii turisti romani, isi pot impartasi impresiile, pozele sau filmuletele de calatorie din diferite zone mai mult sau mai putin cunoscute ale Romaniei, sub forma de motive pentru care imi place Romania. Singura rugaminte adresata participantilor consta in a-si prezenta impresiile intr-o nota pozitiva si optimista intrucat, asa cum spune si manifestul campaniei, doar atitudinea pozitiva poate calca in picioare prejudecatile, negativismul si obstacolele.

Pe parcursul campaniei, contributiile participantilor vor putea fi comentate si votate, urmand ca cele mai apreciate dintre ele sa intre intr-un Top 1000 de motive pentru care Asta-i Romania care ne place!.

Pe langa acest spatiu deschis si prietenos oferit romanilor, campania prezinta cititorilor numeroase curiozitati despre cultura, arta, istoria, obiceiurile si traditiile romanesti. De asemenea, exista si o sectiune numita Rezervat bloggerilor unde cei care detin un blog pot scrie articole mai ample realizate sub forma de guest post.

Portalul infoturism.ro alaturi de blogger-ul Alex Filip fac astfel un apel, prin intermediul campaniei, catre toti romanii care vor sa isi cunoasca partea frumoasa si aproape uitata a tarii!

Infoturism
Infoturism
Cautari populare: Cazare Moeciu | Cazare Sighisoara | Cazare Vama Veche | Cazare Sibiu


Termeni si conditii