Termeni si conditii
Domeniul romania.infoturism.ro a fost creat cu scopul de a promova campania "Asta-i Romania care-mi place!".

Termeni generali
Termenii si conditiile de utilizare a romania.infoturism.ro stabilesc care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa acest domeniu, si are valoarea unei conventii incheiate intre InfoTurism Media S.R.L., in calitatea sa de detinator si administrator al domeniului si orice persoana care viziteaza ori acceseaza romania.infoturism.ro.

Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, InfoTurism Media va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre Utilizatori. Utilizatorii sunt informati ca datele personale furnizate de catre ei sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Infoturism Media a serviciilor pe internet, a serviciilor de furnizare bunuri si servicii, a serviciilor de reclama marketing si publicitate si a serviciilor de statistica.

Materialele si informatiile accesibile prin intermediul romania.infoturism.ro
Continutul, design-ul, elementele de grafica ale domeniului, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si/sau catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin InfoTurism Media. Continutul domeniului poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale prin afisare pe ecranul unui computer personal sau a unui alt dispozitiv electronic de afisare a unei pagini web si/sau prin imprimare/descarcare, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective. Orice persoana care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre romania.infoturism.ro isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor precum si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre romania.infoturism.ro, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea InfoTurism Media, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Concursurile
Utilizatorii care participa la concursurile organizate in cadrul campaniei sunt obligati sa respecte pe deplin acesti Termeni si Conditii precum si regulamentul impus fiecarui concurs. Modificarea datelor personale in timpul desfasurarii concursului, schimbarea de identitate, cedarea sau vanzarea premiilor catre terti, detinerea de identitati multiple in vederea cresterii sanselor de castig sunt interzise. Orice incalcare a acestor Termeni sau a regulamentului duce la descalificarea concurentului, in unele cazuri la blocarea accesului participarii la concursurile viitoare.
Modificarea Termenilor si Conditiilor
InfoTurism Media are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatori.

Furnizarea de date
Membrii vor avea obligatia sa furnizeze date complete si reale cu privire la persoana lor, asa cum sunt cerute ´┐Żn campurile de completare pentru postarea informatiilor turistice pe romania.infoturism.ro

Legea aplicabila. Litigii
Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-urilor si ale InfoTurism Media, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.
Cautari populare: Cazare Moeciu | Cazare Sighisoara | Cazare Vama Veche | Cazare Sibiu


Termeni si conditii