09.Jul.2011 . Postata de Arpad Margitay pentru Oradea , regiunea  Crisana|
#Romanians are smart
“Catedrala romano-catolică din Oradea este cea mai mare construcţie în stil baroc din România, foarte asemănătoare cu Palatul Belvedere din Viena. Clădirea are un număr de ferestre egal cu cel al zilelor unui an, 365.” via Ghidul Turistic al României (2001)
228
149
- Aici nu exista loc pentru negativism. Lucrurile sunt faine sau foarte faine
It is my first visit to your blog, and I am very impressed with the articles that you serve. Give adequate knowledge for me. Thank you for sharing useful material. I will be back for the more great post. 카지노게임사이트 But by chance looking at your post solved my problem! I will leave my blog, so when would you like to visit it?!
Postat de 카지노게임사이트 la data 07.Jan.2023 10:58
Catedrala Romano-Catolica din Oradea este cea mai mare BISERICA in stil baroc din Romania, insa cladirea descrisa mai sus, ca fiind cea mai mare CONSTRUCTIE in stil baroc din Romania, asemanatoare cu Palatul Belvedere din Viena si care are 365 de ferestre, este Palatul Baroc. Ca si locuitor al acestui oras, consider ca trebuie sa atrag atentia asupra acestei (probabil, neintentionate) erori, dat fiind ca este vorba despre cel mai important edificiu in stil baroc din Romania. Va rog rectificati !!!
Postat de Codruta Feier la data 20.Aug.2011 17:53
Am citit acest lucru. Si ma bucur ca am gasit acest lucru si pe site-ul acesta. Ma bucur ca are si Romania cu ce sa ne mandreasca.Hoteluri Romania
Postat de HoteluriRomania la data 30.Jul.2011 15:10
Comenteaza si tu!
Nume

Adresa de mail   * adresa de mail nu va fi publicata

Comentariu

Parteneri
Cautari populare: Cazare Moeciu | Cazare Sighisoara | Cazare Vama Veche | Cazare Sibiu


Termeni si conditii