Rin Hotels
RIN Hotels divizie hoteliera  RIN Group care prin unitatile hoteliere detinute RIN Grand, RIN Airport, RIN Central, unitati de 3 si 4 stele, si-a propus si a reusit sa devina prima optiune a clientilor care aleg Bucurestiul ca destinatie de afaceri si nu numai. Diversitatea serviciilor oferite completata de cel mai bun raport calitate pret au reusit sa asigure succesul RIN Hotels pe piata hoteliera din Bucuresti.

  1. Centrul Istoric al Bucurestiului –  Punct de atractie maxima al bucurestiului aflat in plina reconditionare, Centrul Vechi este locul cel mai incarcat de istorie din Capitala. Aici inca regaesti atmosfera Bucurestiului interbelic iar cafenelele ce au inceput sa impanzeasca fiecare straduta ofera locului aerul si atmosfera boema a vremurilor de demult. E de-ajuns sa iei “Lipscanii” la pas si déjà gandul te poarta in mijlocul forfotei de atunci dominate de cuptoarele fierarilorcuptoarele mesterilor olariatelierele tabacarilorcojocarilor, croitorilor, casele negustorilor.
 
  1. Plajele inca virgine de la noi – Corbu si Vadu, locatii care curand nu vor mai putea fi numite chiar virgine inca reusesc sa ofere linistea si pacea tulburata doar de adierea brizei si de valurile Marii Negre. Nu ai cum sa ratezi o adevarata portie de Natura pentru daca vrei sa te bucuri la modul simplu de mare, nisip si soare.
 
 
  1. Vulcanii noroiosi de la Berca - Rezervatie naturală de tip geologic pe cca. 30 ha. Ciudatenii dupa unii, spectacol al naturii dupa altii, vulcanii sunt formati datorită eruptiilor de gaze din pamînt, care antreneza spre suprafata nămol si apă. Cunoscuti în zona sub denumirea de pâcle, vulcanii noroiosi au aceiasi structură ca si vulcanii adevarati, în interiorul lor producându-se procese similare. In final acelasi rezultat, adica o suprafată în mare parte aridă dar in celasi timp spectaculoasă.
 
  1. Festivalul de la Sighisoara: intr-o vreme in care majoritatea cauta tehnologie Sighisoara ofera timp de 3 zile lumea magica medievala . Festivalul aduna oameni din toata Europa pentru a  simti timp de 72 de ore cum pasesc in trecut. In vremuri cu printi si printese. Toate astea fac din Romania un loc magic de poveste, asa  cum in putine locuri mai gasesti.
 
 
  1. Delta Dunarii, declarata de UNESCO “Rezervatie a biosferei” este, poate, unul dintre cele mai bune motive pentru a vizita Romania. Un loc unic in Europa care te umple liniste, te face sa uiti de cotidian si adduce in relief frumusetea simpla a vietii, minunile din jurul nostru. Optsprezece rezervatii naturale pot fi descoperite printre canale inguste, ascunse de stuf, care adapostesc printre cele mai frumoase si rare specii de pelicani si cormorani. Alaturi de peste 80 de specii pe pasari care vin aici pentru a-si depune ouale vei gasi si cateva specii pe cale disparitie. Un loc unic plin de viata.
 
  1. Manastirile din Moldova :  lasand la o parte incarcatura religioasa pe care o poarta aceste lacase, este impresioananta frumusetea cu care au fost pictate.  Un loc prielnic linistei sufletesti, gandurilor bune si clipelor de contemplare a talentului uman ghidat de forta divina. Monumentele de arhitectura cu fresce interioare si exterioare din acest colt de tara au fost trecute de UNESCO in lista monumentelor de arta universala.

Parteneri
Cautari populare: Cazare Moeciu | Cazare Sighisoara | Cazare Vama Veche | Cazare Sibiu


Termeni si conditii