Cel mai frumos Reveillon...romanesc

20.Jul.2011 . Postata de Butman Doina Ana pentru Brasov , regiunea  Transilvania|
#Romanians are smart
Cel mai frumos Reveillon??....Cred ca toate au o aura speciala, la fel ca fiecare moment din viata unui om. Chiar daca nu realizam, ulterior, ne amintim cu drag si parca avem regrete, pentru ca nu am profitat din plin de acel moment « unic ». Daca ar fi sa caracterizez, in cateva cuvinte, cel mai frumos reveillon, as vorbi de acela ce a marcat trecerea dintre anii 2008-2009.
Este vorba de un Reveillon, petrecut, in tara, … la Brasov. Era o iarna geroasa si cand am ajuns, dupa o serie de peripetii, de care nici nu mai vreau sa-mi amintesc, in oras era noapte. Ce liniste iti umple sufletul, atunci cand becurile si toate decoratiunile sunt aprinse, aproape ca iti vine sa canti, sa sari intr-un picior si sa alergi prin zapada, care te inconjoara. Acea liniste pe care ti-o da imensul oras cuprins de zapada, acea ninsoare care te invaluie si acea strangere de mana care te incalzeste, oare ce iti mai trebuie?
In realitate, nimic nu se compara cu focul de artificii vazut de pe o partie, cu paharul de sampanie in mana si imbracat gros, fiindca afara este foarte, foarte frig.
Revenind la Brasov, pot spune ca am petrecut un Reveillon de vis si asta, mai ales datorita atentiei, pe care gazdele noastre au avut-o pentru fiecare detaliu. Camerele curate, personalul atent si instruit, dar, si discret, in acelasi timp, priceperea, atingand perfectiunea, a bucatarului, toate au concurat la acea stare de bine pe care o asteptam fiecare dintre noi, atunci cand ne aflam in concediu, dar, mai ales, cand participam la evenimente semnificative precum trecerea dintre ani. M-am aflat intr-unul dintre putinele locuri din Romania, in care serviciile se ridica la standardele si la calitatea celor practicate in strainatate… De la personalul politicos pana la parcarea spatioasa.
114
97
- Aici nu exista loc pentru negativism. Lucrurile sunt faine sau foarte faine
Comenteaza si tu!
Nume

Adresa de mail   * adresa de mail nu va fi publicata

Comentariu

Parteneri
Cautari populare: Cazare Moeciu | Cazare Sighisoara | Cazare Vama Veche | Cazare Sibiu


Termeni si conditii