Despre o pensiune cu faima

20.Jul.2011 . Postata de Butman Doina Ana pentru Moeciu de Sus , regiunea  Transilvania|
#Romanians are smart
Amplasata intru-n cadru natural, deosebit de pitoresc, localitatea Moieciu de Sus a devenit, in ultimii ani, o importanta destinatie de vacanta, in egala masura, pentru turisti din tara si strainatate. Principala atractie turistica este reprezentata de Castelul Bran (‘Dracula Castle’), vizitat, anual, de mii si mii de turisti, dornici sa descopere mitul Dracula.
Fie ca dorim sa evadam într-un colt de lume, plin de liniste, caldura si unicitate, fie ca dorim sa exploram o zona plina de marturii ale unui trecut istoric si uman, atât de fascinant, Pensiunea « Nea Stefan » ne asteapta sa savuram specificul acestei regiuni din stravechea Tara a Barsei.
Situata la distante minore de multiple atractii, Pensiunea, subiect al acestui concurs, deosebit de atractiv, face posibile nenumarate trasee turistice si vizite ale unor locatii deosebite.
Printre obiectivele turistice, si nu numai, legate de numele « Moieciu de Sus », pot fi enumerate : Cetatea Rasnov, Castelul Peles Sinaia, Pestera Dambovicioarei (40 km de Moeciu), frumoasa biserica, ridicata in anul 1800, cu hramul Adormirea Maicii Domnului si izvoarele ce curg din munte la Cheile Moeciului, formand o mica rezervatie bio-geologica.
Dar, revenind la Pensiunea « Nea Stefan », putem afirma ca ea se mândreste cu peisajul feeric ce o înconjoara, cu atmosfera pastorala, ce curge, odata cu lumina peste pajisti, cu specificul, atât de bine conservat al zonei, cu traditiile ce au rezistat luptei cu secolele, cu împrejurimile, abundând de istorie si povestiri din alte vremuri.
Conform marturiilor unor prieteni, care incercasera, multa vreme, sa gaseasca « un loc fin si linistit », in Romania, si, dupa multe cautari, renuntasera si plecasera, in fiecare vacanta, in alte tari, dupa primul contact prin e-mail cu domnul Stefan, au simtit ca « nu vor mai trai dezamagirea obisnuita din hotelurile si pensiunile romanesti ». Foarte mult bun simt, multa caldura si un profesionalism discret, dar, impecabil.
Totul a fost perfect, de la curatenie, pana la promptitudinea satisfacerii oricarei dorinte.
« Ne-am simtit invitatii importanti ai unui prieten, nu simpli clienti ai unei pensiuni », continua ei sa afirme.





87
82
- Aici nu exista loc pentru negativism. Lucrurile sunt faine sau foarte faine
Comenteaza si tu!
Nume

Adresa de mail   * adresa de mail nu va fi publicata

Comentariu

Parteneri
Cautari populare: Cazare Moeciu | Cazare Sighisoara | Cazare Vama Veche | Cazare Sibiu


Termeni si conditii